Despre noi

SC Roatanel SRL a fost infiintata in anul 1993 si este situata in Bacau, judetul Bacau.

Cu un efectiv de 28 angajati si 2 puncte de lucru, unul situat pe strada Republicii, nr. 136, iar celalat situat pe strada Narciselor, nr. 28, SC Roatanel SRL comercializeaza si inlocuieste o gama larga de anvelope, jante, piese si accesorii auto.

  • Punctul de lucru de pe strada┬áRepublicii, AD Garage Roatanel, este membru in reteaua de service-uri auto AD Garage, retea ce numara peste 4600 de service-uri auto in 26 de tari, din care peste 120 de service-uri auto sunt din Romania.
  • Punctul de lucru de pe strada Narciselor, Vianor Bacau, este membru in reteaua de service-uri auto si centre de anvelope Vianor, retea ce numara peste 1470 de service-uri auto in 26 de tari, din care peste 40 de service-uri auto sunt din Romania.

Clientii nostri sunt firme importante de pe plan local si national, dar si multe persoane fizice de pe plan local, care doresc sa isi intretina si sa isi repare masinile.

Compania noastra se bucura de aprecierea clientilor nostri actuali si suntem convinsi ca si dumneavostra veti fi multumit de serviciile noastre daca veti apela la acestea. Credem ca o colaborare intre noi si dumneavoastra poate fi reciproc avantajoasa.

Pentru orice informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati.

X